måndag, augusti 11, 2008

ge mig dagen i repris

Hemskt trevlig dag.
Var först på - tro det eller ej - dejt. Pojken i detta fall är änsålänge SecretJ för er läsare, otroligt trevlig var han iallafall så oroa er inte. Gick först runt och pratade en stund, tog en frapino på Espresso House sen gick vi till Kungsparken tror jag den heter (?) vid biblioteket iallafall och satt där och pratade sjukt länge. Efter ett långt tag drog vi oss iallafall bort mot LillaTorg för att hitta något ställe att äta på. Blev Casa Mia - italienskt, mycket gott. Sen rörde vi oss långsamt bort mot mitt hus och skiljdes, bestämde att träffas igen.

Väl hemma satte jag mig vid datorn ett tag, sen inne hos mamma och såg på TV tillsammans. Sen fick Thess för sig att vi skulle ner och sätta oss på lekplatsen utanför mig, och Sarah hittade även hit. Likaväl Kevin och Joakim. Surrade runt och knäppade oss en hel del (går det att göra någonting annat i den kompiskretsen?)

Thess dansade till K.N.U.L.L.A-låten och Kevin hade fis-kalas i magen så man fick inte slå honom i magen. Joakim var ett knäppo som vanligt och jag och Sarah skrattade.

Trivs med er. Så otroligt mycket. Glöm aldrig det. Trots vi inte pratar så mycket - ni är de närmnsta!

Åker iväg för en dags-utflykt imorgon och gör Barnens By farligt igen. Denna gången med pappa och lillebrors fotbollslag. Sen kör vi in om Osby och spelar match mot ett lag därifrån. Tippar på att vara hemma 8 med massvis av bilder.

Inga kommentarer: