tisdag, augusti 19, 2008

im not in love

Han är inte speciell! Han är inte speciell! Han är inte speciell! Han är inte speciell! Han är inte speciell! Han är inte speciell! Han är inte speciell! Han är inte speciell! Han är inte speciell!
Han är inte speciell!

You see, han sätter inte fart på mina hjärtslag, jag tänker inte på honom hela tiden. Jag hoppas inte att det olästa sms:et på displayen är från honom och nej, det finns inte en speciell signal i mobilen när han ringer för att jag ska veta. Jag letar inte efter hans betydelse i låtar, jag försöker inte skriva vackra texter om honom. Jag önskar inte att jag fick chansen att vara nära honom lite oftare. Och jag har aldrig tänkt tanken på hur det skulle vara med honom.

Vill ni veta varför?
Jo, för jag gör ingenting av det helt enkelt. Av den anledning att det alltid varit lättast att göra så. Ingenting har någonsin varit lättare. Så än en gång ignorerar jag allt.

Jag är inte kär i honom, jag är kär i sättet han får mig att känna.

Inga kommentarer: