onsdag, augusti 20, 2008

infokompisar och sjuka frågor

Dagen började med sovmorgon.
Sen mötte jag upp Sarahälskling och gick upp i skolan, satt där ett tag och sen hade vi mentorssamtal med Jenny. Efter det satt ett gäng tjejer i skolan och pratade. Sen hade vi svenska i 40 minuter tror jag, efter det gick vi ner och ställde oss utanför skolan. Började prata med Lisa, den nya tjejen lite och slutade med att vi hamnade på bänken.

Vi började samtala och kom in på ämnet Transsexuella.
Så tjejer om ni har pojkvän, och om ni ändå skulle få för er att göra om er till killar, skulle ni då anse att ni är homosexuella eller heterosexuella ifall ni stannar kvar i ert förhållande?

Vi pratade även om ägg.
Hur befruktas ägget hos en höna? Det finns ju ägg som är obefruktade och ägg som det kommer kycklingar. Hur vet man vilka som är befruktade och viksa som inte är det?

Hur kan nekrofiler tända på lik? Hur kan man överhuvudtaget tända på uppblåsbara dockor? Hur kan man tänka sig vilja ha sex med djur? Detta och en del annat. Sjukt kul faktiskt.

Sen gick jag hem och käka och nu sitter jag här, ska snart iväg och titta på NRJ In The Park med Sarahälskling, sen kanske det kommer massa andra?

Inga kommentarer: