måndag, augusti 25, 2008

mjauande, matte, matväntning, monica & matkortsfoto

Bärbara datorer är nog bland det smartaste jag varit med om.
Jag menar, tänker er mig nu t.ex, jag sitter i vardagsrummet med stängda dörrar för att slippa Simbas extrema mjauande - trots att jag kelat med honom as mycket.

Hur som helst, min första tanke var dock att sätta mig på balkongen, men sen insåg jag att där är en massa tomma läskflaskor/burkar, så jag skippa den idén. Av en enkel anledning - getingar! Men vet aldrig hur många som gömmer sig där ute. Bzz.

Har nyss varit uppe om i skolan och haft introduktion av Matte B, känns ju bra ensålänge, men för att vara ärlig så håller jag på att bajsa på mig av rädsla. Speciellt om man tänker efter hur jag hade det med Matte A! Men jag har ju blivit lovad hjälp från många håll, så det ska väl lösa sig?

Jag sitter som sagt i vardagsrummet med min Acer i knäät på min "laptop-kudde". Väntar på att tiden ska bli "dags att göra nudlar" så jag kan käka och sen springa upp till skolan och ha Engelska, Svenska & Historia. Dock historia på DG skolan, men men. Sitter och lyssna på nostalgisk musik som olika sorters låtar med Monica, typ, "Breaks my Heart", "For you I will", "What My Heart Says" & lite så där mysiga låtar. "What Hurts the Most".

Nu ska jag göra lite nytta ..

.. typ hitta ett foto till mitt matkort?

Inga kommentarer: