torsdag, augusti 14, 2008

sandra rekomenderar, så se till att enjoy

Tänkte helt enkelt göra lite nytta och länka till ett par bloggar som jag verkligen rekomenderar er att läsa.

Först och främst har vi TwoForOne, helt underbar blogg, helt ocensurerat och bara jävligt kul. Kikar in flera gånger om dagen endast för att se ifall de skrivit någonting nytt. Rekomenderar den starkt. 9/10 bloggstjärnor på min blogghimmel.

Sen har vi vår Roockstar som jag följt bloggande i lite mer än ett år nu. Hon skriver även krönikor i tjejtidningen Starlet och tog mitt blogghjärta med storm. Jag säger bara tummen upp upp upp för vår bloggrockstar där.

Tjejen med ett ordspråk som jag önskar det fanns att köpa. Hon har skrivit två böcker, håller på med sin trejde och den 19 september sänds en dokumentär om henne på SVT. Hon heter Berny och henns böcker heter Vingklippt Ängel och Känn Pulsen Slå, även två böcker jag rekomenderar högt!

Denna manliga man som övertygar oss om sin supermanlighet efter att ha blivit dumpad av ena tjejen ut TwoForOne duon. Roligt med en kille som tar en blogg hyfsat seriöst. Rekomenderas faktiskt.

Hon ritar så vackert och gör så vackra designer. Hon fotar en massa och skriver lika mycket, Nevnarien pratar jag självfallet om. In och titta på alla bilder och läs massvis. Rekomenderar Starkt!

Känner du att du inte är med, men liksom vill vara det ändå? Länka med din bloggadress så kanske jag börjar följa den?

Inga kommentarer: