söndag, augusti 10, 2008

the simple plan dream

Drömmar suger oftast. Håller ni inte med?
Inatt drömde jag att jag och Sarah var på Simple Plans största konsert någonsin i deras hemstad Montreal i Kanada. Vi stog längst fram, med bästa platserna, precis framför David och Pierre. Sen var där två as-snygga små emo-pojkar bredvid oss som vi kom jätte nära. Men det trog ut as länge på tiden innan konserten faktiskt började, under denna tiden satt vi och pratade med emo-pojkarna (som var sjukt irriterande men så snygga att vi inte kunde låta bli?)

Hur som helst. Konserten satte igång och plötsligt står denna underbara varelse David Desrosiers 1 meter ifrån mig. Och kastar ut en SIGNERAD tröja till MIG!

- - -

Behöver jag säga att jag blev sur på mamma när hon väckte mig?

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhh....det förklarar den sura uppsynen vid frukost(kl 12)bordet....sorry...:-)