måndag, september 15, 2008

ett guldjobb

"Varje gång jag går dit med tårar i ögonen,
går jag hem med ett smile hur jobbiga de än varit".
Sarah Thulin

Min kära vän Thulin är en smart prick hon.
Vi pratar om vårt jobb, alla våra (totalt) 50 barn i veckan som vi tränar i fotboll. Jag inledde samtalet med "Jag har tänkt på en sak..", så mobbade Sarah mig lite för jag tänkte och sa att jag skröt. Anyway samtalet fortsatte;

sandra älskar betner <3
nej men du vet om man mår dåligt eller något
sandra älskar betner <3
har du någonsin märkt att när man är på jobbet med alla barnen så mår man bra?
sarah säger:
ja
sandra älskar betner <3 säger:
alla problem är liksom as långt borta

Här efter kommer Sarahs jätte smarta mening som inledde detta inlägg. Barnen gör en så glad, så jag undrar hur jag kommer kunna lägga ner min tränar verksamhet? Kanske stannar i någon av klubbarna. Men vilken?

Inga kommentarer: