fredag, september 19, 2008

homo/bi/hetero - sexuell?

Jag satt och tänkte på en sak som Betner sa idag på konserten.
Ja, ni känner igen det - han kom ut som bisexuell för ett tag sen - förra månaden typ.

"Jag är bisexuell. Det tror jag de flesta människor är, om de skiter i att tänka efter"

Jag håller med honom.
För jag menar, visst jag är tjej. Och normerna säger att jag bör vara heterosexuell, bara för jag är tjej, jag har liksom bröst och fitta och jag ska tända på killar. Om jag gör någonting annat så är jag fel! Då sviker jag samhällets sätt att se på kärlek och familjeliv.
Men vad säger emot att jag skulle kunna - när som helst - få känslor för en tjej? Inte för jag har det, och tvivlar på att jag skulle få det så, men det kan ju hända? Och då kan jag inte sitta här och säga "Men jag är ju heterosexuell", för då sitter jag där med eventuella känslor för en tjej och försöker intala mig själv att jag plötsligt blivit bisexuell, bara sådär, över en natt liksom.

Jag vet att många inte håller med mig.
Och jag vet att ännu fler tror att jag är smygflata nu, men nej, så är inte fallet. Jag funderade bara på det här som Betner faktiskt börjat med att uppmärksamma, och kom fram till att han har så jävla rätt.

Inga kommentarer: