fredag, oktober 03, 2008

bio med sarahbaby

Idag tittar jag inte i speglar.
Inte imorgon heller för den delen. Fy (ursäkta ordvalet) fan vad äcklig filmen Mirrors är. Gud, jag slutar härmed mitt skräckfilms tittande, idag, nu, meddetbums!

Hela vägen hem från biosalongen tittade jag rakt fram eller ner i min mobil. Jag ringde pappa så han fick möta mig. I hissen stod jag med ryggen mot spegeln. Hemma blundade jag in i hallen och gick baklänges in på toaletten. Jag har undvikit speglar så gott jag kan och jag ska fortsätta, om jag så ska sminka mig framför min web-cam imorgon.

Filmen var i övrigt jävligt bra, inte sådär B:ig och hade ett ganska oväntat slut på något sätt, tanken på att det blev så hade inte slått mig alls. Se den, men tro mig, ni kommer undvika spelar efteråt.

Inga kommentarer: