måndag, oktober 20, 2008

easier to stay

Det krävs mer än mod för att släppa taget om någon.
Det krävs så mycket ork för att stiga upp ur sängen varje dagoch veta att man inte släppt taget än. Så många tankar om hur man någonsin ska lyckas släppa personen och varför man egentligen försöker släppa personen. Det krävs så många konversationer om personen du ska släppa taget om. Konversationer för att bearbeta bort allt man känner för peronen. Bra och dåligt.

Man kan inte bestämma sig för att glömma. Man kan inte bestämma sig för att radera någon från sitt hjärta, från sina tankar eller från sitt liv. Det fungerar inte så.

Det kommer aldrig fungera så.

..förlåt..

1 kommentar:

Anonym sa...

..det krävs tid...en vacker (eller regnig) dag kommer du att vakna och känna att allt som rör just den personen har blivit ett minne...ett vackert eller ett bitterljuvt minne...

Släpper taget gör man aldrig, men så småningom vårdar man sina minnen ömt...både de bra och de dåliga. En dag kommer man på sig själv med att det gör inte ont längre, utan man sitter med ett fånigt leende på läpparna när man minns...

För varje person och upplevelse som omvandlas till ett minne växer din livserfarenhet och din personlighet växer sig starkare..

..remember...What doesn't kill you makes you stronger!