lördag, oktober 04, 2008

the sims 2 special

Sandra Olsson = Sims Nörd?
Svar; JADÅ!

Och eftersom jag nu hamnat i det här Sims-träsket så tänker jag dra ner er i det.

Här är familjen Olsson
Från höger; Sandra, Per, Marie, Mikael.Vi bor i ett stort vitt hus, med svart tak och har en hushållerska (det är hennes bil)Vi har även en pool och vi håller på att renovera lite i trädgården.Det här är mammas & pappas rum.Såhär ser Sandras rum ut.Och Mikaels rum ser ut såhär.Vi äter middag tillsammans varje dag.Och sen pluggar Sandra med lllebror Mikael.Dock funderar jag på att bygga ett hus i form av lägenheten vi bor i nu, viket skulle vara fräckt, men jag väntar på de andra tilläggs paketen. Har bara "Livet i lägenhet" änsålänge så därför kommer jag vänta - speciellt till Ikea Prylpaketet.

Jag uppdaterar er.
Adjöss!

Inga kommentarer: