lördag, november 15, 2008

14 år idag, för idag är det hans födelsedag, hurra hurra hurra

2008
1994

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LILLEBRORRRRRRRRRR! <3
Och du vet inte vad du ska få av mig än, men när du läser detta har du redan fått det. MAH! Och du kommer älska det älska det älska det! Lika mycket som jag. Nu knasade jag nog mig själv ifall du inte somnat än och läser detta nu! Hm, i dont really know. Hoppas du inte läser det iaf, och hoppas mina planer blir som de ska inatt så att jag vaknar så jag kan ge dig presenten exakt 04.52! xD Funderar nästan på att vara vaken tills dess, mähä. Vi får se. I värsta fall får du den när du vaknar eller när du kommer hem från SM! SLUTA VÄX DIN LILLA SKIT! DU SKA VARA KORTARE ÄN MIG!

ILOVEYOUILOVEYOUILOVEYOU!

Ska försöka ta mycket bilder på kalaset imorgon!
Sen blir det nog fest för vänner på Laserdome i guess?

Inga kommentarer: