onsdag, november 05, 2008

Sarah Thulin, 4 år & jag älskar dig!


Jag älskar dig för så många olika anledningar.
Inte bara för att du är min bästa vän, utan för att du alltid finns där.
För att jag alltid vet att även om hela världen vänder mig ryggen så kommer du stå kvar. Du har funnits där sen dag ett, inte varit borta från min värld en enda gång på de 4 år vi delat och varje gång jag behövt dig har du funnits där. Precis som en pelare som håller upp mitt nya liv.

Du har tagit mig upp från svarta hål och fått mig att se ljuset igen.
Du har fått mig att le genom alla tårar. Du fick mig till och med att skratta.
Du har fått mig att tro på vänskap igen. En vänskap av guld.

När vi känt varandra i ungefär 1 år försvann all min tro på kärlek på grund av 2 personer. Men du byggde upp den igen, sakta men säkert. Du visade mig en sida av vänskap där falskhet inte existerade. En sida av vänskap där man inte behövde dela blodsband för att vara systrar. Du hjälpte mig upp när ingen annan fanns där och du hörde mina rop på hjälp, till och med när jag viskade. Du byggde upp mig igen, till en helt ny människa. En starkare människa. Du gjorde mig till en människa som jag vet att jag själv kan lita på utan att vara rädd att falla över kanten.
Och jag tackar dig en miljon gånger runt jorden för att du förbättrat mig så som du gjort. Jag vet inte hur jag ska tacka dig, eller hur jag ska sätta din betydelse för mig i ord. Jag vet bara att du förtjänar det bästa och jag försöker vara det för dig. Försöker se till att du får det bästa i varje situation.
- - -

Det är tvåtusenåtta och min kärlek till dig syster, den försvinner aldrig.
Vintern tvåtusenfyra hittade du in i mitt liv. Eller jag kanske hittade till dig, precis som ljuset i en tunnel. Och sen den dagen har vi tagit oss genom allt möjligt tillsammans, vi har åkt på resor tillsammans och haft dagar jag aldrig kommer glömma. Vi har skrattat så vi gråit tillsammans. Men vi har inte bara haft ljusa tider. Alla sagor har sina mörka sidor. Vi har drivit varandra till vansinne, skrikit på varandra och haft kalla små krig. Men vi har alltid hittat tillbaka, och det tänker jag göra livet ut! Vi har varit nära döden tillsammans, och vi har hållt varandra i handen genom allt.

Du gör det svårt för världen att låta bli att älska dig Thulin.
Och jag är så oerhört lycklig att du är min bästa vän. Det finns ingen bättre människa som kunde hitta in i mitt liv den där tiden i mitt liv då livslusten låg på noll. Du visste vem jag var innan du träffade mig känns det som.

Idag är det 4år sen du hitta in i min värld.
Släpp mig aldrig - då faller jag över kanten!

Jag älskar dig syster!

Inga kommentarer: