fredag, november 07, 2008

you give rock a great name


JAG ÄR KÄR IGEN!
Robin Ericsson stal mitt hjärta ikväll i idol. Han ägde scenen totalt och jag kan inte undgå att älska honom denna kväll. Det blev till och med två röster måste jag tillägga!
Har tyckt att han varit speciell sedan programet började, och när han får skivkontrakt så svär jag på att jag ska lyssna på all musik han gör. Älskar sättet han kan göra allt rockigt på liksom, utan att det blir fel. Utan att det låter fel.
Längtar till nästa vecka redan så man kan njuta mer av musiken! Mihi.

Hm, ikväll kom Sofia hit, vi tittade på idol och hade skit mys. Nu fick du ditt mys, nöjd Soff? Vi handlade godis och så, mysig. Hur som helst, jag visade Sofia The Sims 2 - livet i lägenhet. Jag känner att jag borde få mamma att ladda ner de andra tilläggspaketen nu, jag vill ha djur! Haha.

Nu blir det liksom sova-tid typ. Ska se lillebrors match imorgon sen träffa Jenny Oxie, efter det blir det bio med lillebror. Fullspäckad dag! Härligt!

Inga kommentarer: