måndag, januari 14, 2008

I love the time and in between
The calm inside me in
The space where I can breathe

I’ve got to live my life the way
I feel is right for me
You say it’s not right for you
But it’s right for me

I believe this is heaven to no one else
But me and I’ll defend it long as
I can be left here to linger in silence
If I chose to would you try to understand?

hej youtube

Jaha, en till meningslös sida att vara medlem på. Youtube. Och där hittar ni mig under "daaaaaandan". Håller på för fullt att ladda upp videos nu. Eller ja, jag kan ju inte påstå att det går snabbt, kommer nog tröttna ganska snabbt.

Aaa, just det, sen har jag ju ont i magen med.

daaaaance

Känner ni någon som kan dansa så här?
Hör av er till mig! :)

svenska

Jahadu, då skrivs det svenska arbete om barnmisshandel. Detta tar på mig, det är sjukt hur föräldrar kan göra så mot sina egna avkommor. Och så sjukt lite dem får i straff för det. Det är hemskt. För er som inte läst, läs Pojken som kallades det. Jag grät igenom hela, mitt hjärta brast!

samhäll again.

Ja, då kör vi repris på igår. Yttrandefrihet? Regering? ALLMÄNNA HANDLINGAR?! VA? Jag klarar inte mer. Där kom en fråga om vad som skulle hända om Kronprinsessan Viktoria ville bli buddist? So? I couldn't care less!

Anyhow, nu har blogger stått här i evigheter utan att jag publicerat inlägget. Men hur som helst, nu är jag klar!

bloggportalen

Jadu, så sant som det är sagt, nu är hon medlem på bloggportalen och nu ska det bloggas rejält. PunktSe bloggning kallar jag det. Vi får väl se hur detta fungerar då, man vill ju ha ut sina texter i världen. Inte bara sitta på dem och läsa dem själv och för sina närmaste. Nejdå, nu ska det bloggas O-hey-o-hoy!