lördag, februari 09, 2008

we belong together

SIMPLE PLAN OCH KELLY CLARKSON

Sarah Thulin, Simple Plan & Kelly Clarkson har gjort mig till den lyckligaste personen på jorden.

Ska se konserter med båda innom loppet av två veckor. Så alltså.

Simple Plan på Vegas i Köpenhamn den 30 mars.
Kelly Clarkson på Globens Annex i Stockholm den 11 april.

Och båda konserterna upplevs med Sarah. Jag är CP LYCKLIG! Det är kärlek, det är mina hjärtslag när Simple Plan står och hoppar på senen till sin punkpop och det är rysningar över hela kroppen när Kelly tar sina höga toner. Ren jävla kärlek. Och bara tanken att stå bredvid Sarah och sjunga mig hes båda kvällarna betyder mer än jag kan förklara för någon. Jag lovade hennes en Simple Plan konsert. Och hon fick en Kelly Clarkson konsert på köpet!
never again

Aldrig igen!
Var inte de två orden dina sista Sandra Olsson? Varför höll du inte dem?
Jo för du är en blåögd idiot som tror att folk förändras.
Exakt!

Du kommer aldrig förändras. Du förändras på ytan, du förändras med små detaljer. Men du förändras ALDRIG i sättet du är mot folk. Hur mycket jag än önskar det, hur mycket jag än hoppas på att du kan förändra dig och bara bete dig normalt, så gör du inte det. Du har aldrig och kommer aldrig göra det.

Och du(!), jag orkar inte vänta för alltid. Jag orkar inte se allt bara flyga iväg, orkar inte vänta på att allt ska passa. Vill man verkligen någonting måste man kämpa för det. Man kan inte bara sitta ner och göra ingenting och tjäna milioner.

Så nej, killar är INGENTING i mitt liv. Inte idag kanske, men jag orkar verkligen inte lägga ner tid på att låta er förstöra för mig.

we are the champions

3-1 myspys MFF.

Sankan håller nollan, Dejan råkade släppa in.
Målgörare för dagen var Agon Mehmeti, Daniel Andersson och Edward Ofere.

Härlig match.
På lördag dänger vi Trelleborg, right?

hej mff

Första matchen 2008?
JAAADÅÅÅ!
Ska Sandra och Sarah vara på plats?
JAAADÅÅÅ!

Hade ni förväntat er något mer? Hihi. Nu ska man bara fixa sig sen bär det av till Gustav för att möta Sarah och ta bussen till Kulladal. sen får vi se vad som sker efter det. Men nu ska jag välja kläder.

Bloggas ikväll.