söndag, februari 10, 2008

dont move on

Jag är värre än en skorpion.
En skorpion ger sig själv ett dödligt stick för att dö när den blir fångad i en eld. "Bättre att göra slut på livet innan elden gör det". Det är väl så dem resonerar.

Jag därimot, jag gör allt värre, mår dåligt för en sak och drar in alla människor som inte behöver vara i mitt liv. Människor från mitt förr som förstört mig hittar in i mitt liv när jag redan är fångad i en eld. Dem ger mig kramar utan känsla, ord utan värme och vänskap utan kärlek. Jag hittar inte rätt bland alla famnar. Jag tar upp problemen med fel människor, sen blir det bara värre när personerna jag hittar till sviker mig.

I gotta change.

no i won't do this anymore

Olsson, när ska du lära dig av dina misstag?
Aldrig, aldrig, aldrig. Eller hur? Det finns inget stopp för hur långt jag kan lura mig själv verkar det som. Ska inte bli lurad av dina falska vägledningar och jag ska sluta köpa dina lögner till allt för höga priser. Jag är så arg på mig själv för jag släppte in dig för långt i mitt liv.

Hålla tummarna och satsa på att bli vänner igen? Mjo, ta mig där ryggen bytar namn och då menar jag verkligen inte nacken!