måndag, mars 03, 2008

dagen, dejtnings-service och avslut!

Hej världen, uppdateringar av dagen?
Var och tränade på Friskis med Sarah, gah i love it. Sen bar det av till vår kära dans, det finns alltså inget bättre i världen än Aktiv Ungdom, Street/Hiphop, Utvecklingsgruppen, Julia och en bunte helt underbara CD-skivor. Finns inget bättre. Ganska några fler dagar i veckan men, vad ska man göra?

A, ja just det. Min far har öppnat en dejtnings service, did you know? I did not. Men så är läget märkte jag iallafall idag vid maten. Han har fixat någon sorts dejt åt mig på sitt jobb verkar det som, inte något bestämt än dock men vi lär se hur det blir - håller er uppdaterade angående det!

Sarah fick mig för tillfället att tro att något kul hade hänt, men hon ville bara säga hej. Och det är ju trevligt med, så "Hej Sarah".

Men nu ska jag lägga mig i min säng och messa med folk så har du mitt nummer så skriv ett litet mess, sen lär det bli sova. Så att jag inte försover mig imorgon igen, eller vaknar tio minuter innan jag börjar. Oh gud, jag pratar för mycket.

lite blandat av 3 mars

Jag fick sällskap igår, min trogna granne Sofia tog sig faktiskt tid att umgås med mig och min DVD. Jag tror jag ska döpa den där jävla DVD:n, har ni något tips på namn?
Hur som helst, vi tittade på One Tree Hill, alltså fick jag även henne att bli beroende. Lyckats med Mikael och Sofia nu. Vem ska bli nästa offer? Hm.

Vaknade på tog för sent imorse, tjugo över 8. Brrrraa gjort Sandra. Börja halv nio, tror ni att jag hann till skolan? Haha fel - klart att jag hann, jag är ju bäst? Ganska surt att vi började med matte bara, känns som att man vill räkna ut skalan av någonting när man fortfarande är pömsig i ögonen? Nae, inte direkt. Men ja, snart är min 4 timmars håltimme dag slut, ska se Providence snart sen gå till skolan och ha PersonalAdministration och Spanska. Slutar tjugo över 3, jippy? Nej!

Ikväll blir det träning, först på Friskis och sen dans. Känns bra då jag inte tränat på 2 veckor nästan, lär nog köpa kort idag, om jag orkar ta ut pengar? Vi får se. Ska duscha sen efter dansen och sova.