fredag, mars 21, 2008

lan @ my place; rnb4u

Sitter och myser av en massa mysig musik.

Ska väl snart ut och fixa oss en andra frukost. Haha jag berätta aldrig om min pappa imorse, han slängde upp dörren och skulle fotografera oss som bevis att vi sov. Så ligger vi båda två och stirrar på honom precis som "Vad i helvete sysslar du med?". Sen innan han drog iväg till jobbet sa han bara "Gå och lägg er nu". Haha that was funny.

lan @ my place; alive

Vi lever.
Men det är knappt.

lan @ my place; breakfast

Nu har vi ätit en mini frukost.
Mycket gott måste jag få lov att säga speciellt efter en hel natt utan mat. För tillfället tittar vi på teletubbies. Helt söta haha. Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa & Po. Men det tog slut nu, haha så vi zippade vidare till Americas funniest homevideo. Hahaha. Kuligt lan.

Blir väl TV nu ett par timmar tills världen vaknar och vill prata med oss igen.

lan @ my place; sun rise

Nu ringer pappas klocka.
Vi har klarat det, men de är fortfarande 12 timmar kvar. Känns bra att veta. It'e the final countdown typ! Sarah halvsover, eller "vilar ögonen". Höhö leker med mobilen gör hon iaf. Och jag sitter här och skriver.

Som sagt, vi klarade natten, nu inväntar vi frukosten!

lan @ my place; i will survive

Snart klarat natten, bara sega morgonen kvar sen.
Den blir det förmiddag och frukost och vi ska sitta till 6 imorgon någon gång. 13½ timme kvar. Jag kommer ha sitt sår. Haha. Någon här hemma är vaken känns kuligt haha. Whä, jag är inte ens trött bara seg men inte "sov-sugen". Men jovisst sitter jag och smågäspar imellanår.

Halv fem. Usch. Vem kom på ordet "lana"? Varför vill man sitta uppe tusen år och bara sitta framför en skärm. I wonder. Men det kan vara kul, men även segt som satan.

lan @ my place; dead time

Vi sitter, och sitter, och sitter, och sitter.
Känns som klockan bara rullar, vi sitter stilla och knappar på ett tangentbord. Måste se hemskt kul ut egentligen. Tänkte mest meddela att vi fortfarande lever och att vi är vakna.