tisdag, mars 25, 2008

bästa vänner - jag älskar er!

Jag kan inte beskriva det bättre än så;
Ni är mina hjärtslag, ni turas om att få mitt hjärta att slå!
Ni får aldrig någonsin sluta slå, ingen av er!

sunday, simple plan, sarah - save me!

Mina fyra S, Sunday, SimplePlan, Sarah - SaveMe!
Det känns lite för nära verkligheten, det är 5 dagar kvar, och inget ska få förstöra den dagen för mig. Allt jag ska ha ögonen på då är David, och allt min röst ska koncentrera sig på är att sjunga så mina stämmband går isönder. Och allt mitt hjärta överhuvudtaget ska slå för är lyckan över att se SimplePlan med MinSarah!

Give me it now, i want it badly! Om jag inte ska gråta mig igenom "What if" och sjunga mig hes till "I can wait forever". Ska hoppa isönder mina fötter till "The end" och tänka tusen tankar under "Holding on". Och sen ska jag bara koncentrera mig på David, bara låta mitt hjärta slå fritt utan någonting annat. För om det finns någonting på jorden som kastar bort allt ont så är det musik ..

.. och speciellt Simple Plan!

jag behöver folk som förstör mig

Ni är inte rätt umgängeskrets för mig.
Ni vet inte vad det betyder att vara försiktig med någonting ömtåligt. Det känns som ni tappar mig i golvet och att man spelar upp scenen precis där jag krashar i golvet varje dag. Ni håller i mig för löst och ni vägrar att se att där finns sprickor när jag väl lagat mig själv. Ni gör ont, förstår ni inte det? Jag finns där för er genom allt och det gör så ont att ni inte kan göra samma sak för mig när jag behöver er. Jag ber er inte finnas där 24/7, bara när jag väl behöver er. Inte prata om annat eller andra, inte svika i sista stund, inte se rakt igenom mig utan att lyssna på mina ord. Bara sitta framför mig och bry er, bara låta mig betyda!

Jag vill inte bli tröstad av kalla kramar eller känna kärlek från tomma ord. Jag behöver er. Sluta ta mig förgivet sluta tro jag finns där bara för jag sänker blicken och går, tro inte att jag står och bankar på er dörr imorgon. Visa mig att jag betyder något! Visa mig att jag inte är genomskinlig för er. Håll era löften, förklara ibland att jag betyder någonting. Jag är ömtålig jag behöver höra det, jag vill inte ta mig igen en massa saker själv. Jag behöver er!

Jag vill göra en förändring, min tanke var att göra det till nyår, men jag svek mig själv. Så vi försöker nu imorgon när jag fyller 17 ..

.. men sen ser jag ordet "förändra" och jag inser att jag inte har orken att förändra mig själv.

Så lek med mig lite till, slit isönder mig lite till, förstör mig helt och hållet. Bara så jag har någonting att bygga upp igen. Förstör mig så jag kan bygga upp en helt ny människa, för den jag är nu tåler jag inte länge till!

.. och Sarah, jag älskar dig!

jag förstår inte hur du funkar, ger mej vatten när jag drunknar?!

Det känns som det, du ger mig vatten fast du ser att jag drunknar.
Så vet du vad, nu tar jag avstånd, jag har skrikit tyst efter din hjälp, som jag kunde förr. Men du hör det inte längre. Jag behövde prata med dig men jag har inte pride enough att säga det rakt ut, jag kan inte be om hjälp så. Du hörde mig förr, du såg att något var fel utan att se mig i ögonen. Och nu när jag behöver så vill du inte finnas där.

Så nu backar jag ett tag, jag vill se att jag betyder igen. Fram tills dess, så finns där andra för mig. Men du var alltid bland de högsta på listan på de jag bad om hjälp.