onsdag, mars 26, 2008

börjar jag bli senil eller?

Helt seriöst, jag undrar vad jag är rädd för.
Imorse vaknade jag till att min gamla mobil som jag för tillfället har som comviq mobil började pipa helt otroligt. Och gissa varför?

Jag hade ställt in påminnelse på att jag fyller år, precis som att jag skulle glömma det? Jag satt bara och stirrade på mobilskärmen och frågade mig själv, så jävla gammal är jag väl inte så jag inte minns sådant, jag har väl inte blivit senil?

Men hur jag än vänder och vrider på det så måste jag tro att jag tror att jag kommer drabbas av minnesförlust en dag. Och just nu känner jag mig mest dum för att jag ens skriver om detta i en blogg, i min blogg. Där alla kan läsa!

my dc shoes

fyller 17 men beter mig fortfarande som om jag vore 7

Idag får jag säga "Snääääälla" och titta med stora valpögon och få som jag vill. För idag fyller jag 17, och när man fyller år, ja då får man göra så.

Har fått en bok som jag dött efter "Känn Pulsen Slå" av Berny Pålsson och sen 1000 kr till mina skor som jag ska köpa ikväll eller imorgon. Sen resten får jag nog på lördag, mest med tanke på att ja ghar kalas då, dah?

Sarahs present blir Ramona ikväll, vi ska äta gott. Wiii. Sen ska vi ju äta på India idag med, om de har vår mat vill säga. Nu ska jag när som helst kila över till skolan och ha datorkunskap & personaladministration. Sen lunch och efter det engelska och svenska en är det håltimme och bort till drottninggatan för att ha teori i idrott. IT SUX!

Nu ska jag ut och slåss med snön och träffa min klass sen mat med Sarah och sen sega dagen fram tills jag får sluta skolan idag! Ha det förträffligt bra för idag är det min födelsedag