fredag, april 04, 2008

sober

Du krossar mitt hjärta med denna låten Kelly!

i think its time to let this go

Jag fastnade för en mening i mitt inlägg där jag beskrev honom som en drog med hemska biverkningar. "Jag kallar dig min flykt" Det är så sant. Han är min flykt, och jag hanterar inte smärta på något bättre sätt än att just skriva om den eller leka med den igenom bilder och att lyssna på musik.

Så, "112 - Let this go" går på replay och jag leker i photoshop, och snart är du ute ur mitt liv.

my truth

Jag kan inte förändra hela min livsstil för att vara med någon som är förvirrad.
Och det vet du.

the secret

På Oprah idag pratar de om The Secret.
Jag har tyckt detta är intressant sen vi tittade på en film om det i skolan. Jag är facinerad av hur vi kan styras av allt andligt och allt inuti oss. Jag vill lära mig det här, jag vill lära mig den här magiska världen.

Och helt serisöst, ni tror säkert att jag är jätte barnslig, men jag vet att det går. Jag kunde detta när jag var 14-15. Jag önskade mig en människa som kunde hålla hela min värld i sina händer när allt annat rasade. Jag önskade mig en människa som inte lämnade mig, och det tog tid, men visst efter 1 år stod där 2 människor framför ögonen på mig.
Nu på senare tid har jag önskat att jag fick tillbaka Honom i mitt liv, att Han skulle komma tillbaka. Han kom tillbaka, men Han försvann igen, jag slutade fokusera på att han skulle vara kvar.
Sen jag började med fotbollen har jag önskat mig intensivt att få ett eget 7-åringslag, som läget ser ut nu så kommer jag och Sarah dela på ett nu när fotbollsskolan börjar.

Saker sker bara man önskar det, man måste fokusera på det, man får inte känna ett ha-begär, det stöter bort "det-där-magiska". Men jag tror på detta, att våra tankar styr oss.

Och jag ska fixa "The Secret"-boken. Jag ska lära mig det här - på riktigt.