fredag, maj 16, 2008

@ linköping

Tog tåget imorse med Melisa & Sarah till Linköping.
Helt okej resa upp, gick hyfsat fort och vi hade faktiskt otroligt roligt med diktskrivning och en massa prat. Vi bytade platser en jävla massa, när vi väl kom fram stog Johan där med en "Infokomp" skylt och väntade på oss, sött! Vi gick till Linköpings Infokompgymnasie och han visade oss runt och presenterade oss för 4 tjejer som vi började sitta och prata med tillsammans med Johan själv. Vi pratade om tidningen de håller på med som vi även ska börja med här i Malmö. Så det har varit jätte mycket tidningsprat.

Efter en lång stund gick vi på lunch och sen en runda i stan där Johan visade oss runt och visade var de hade ställ för sin tidning. Upp till skolan igen för att träffa fler medverkande i tidningen och ännu mer tidningsprat, jag tyckte det var jätte intressant, men jag är tidnings-trött för tillfället, tyvärr.

Blev släppta från skolan vid halv 2 och gick och satte oss på ett fik och pratade i två timmar typ, sen tog vi käk på Burger King och satt där ytterligare en timme tills vi drog oss mot tåget - som var 15mins försenat. Yippiekayjej. Kom på tåget iallafall, alla tre somnade till en stund.

När vi vaknade började vi snacka en massa och flippa om det ena och det andra. Så sjukt roligt, och bara en stund senare var vi i Hässleholm nästan, där började vi prata hur djupt som helst, om saker som spelat stor roll i våra liv och saker som liksom fått oss att bli dem vi är.

Jag kom nära er idag tjejer, och det är jag glad för. Hur lyckad resa som helst, jätte nöjd. Underbart glad att jag ångrade mig och följe med i sista sekund nästan!