söndag, juni 01, 2008

underbara dagar

Hur jävla underbart väder som helst ute.
Säkert 30 grader, vi har närmare 40 på vår balkong, hur jävla härligt är inte det? Ska fan ta och rensa där ute någon dag när jag orkar och chokera mamma och pappa (PS; mamma jag vet att du läser) men anyway, jag vill kunna sitta på balkongen med den bärbara i sommar. Mysispysis.

Varit ute med Älskip idag, en glass och sen satt vi och jiddrade på bron i flera år, sen kom Andy förbi och vi satt och jiddrade lite till. Sen drog sig de två hem och då fick väl jag gå hem också? Hur som helst, sen blev det mat och sitta och jiddra med föräldrarna. Det känns som att jag inte gör mer än jiddrar du nu förtiden? Ikväll ska jag slappa framför datorn och TV:n och mer eller mindra njuta av livet. Funderar på att kasta ut katterna och öppna fönstert helt och hållet. Låter inte det skönt?

Livet leker nu för tiden, och jag hoppas att ingen idiot kommer in i mitt liv nu och vänder upp och ner på allt. Jag är lycklig, låt mig vara det!

tuffa beslut i vardagen

Jag får skriva om Berny Pålsson i ett skolarbete.
En tjej som verkligen vet hur man använder det svenskaspråket, en tjej som tagit sig igenom ett helvete och idag har ett liv hon kan leva. En tjej som stog på sig när hon egentligen inte orkade längre. Detta är det bästa arbete jag någonsin fått sätta mig ner och skriva på, jag vill skriva så mycket att jag inte riktigt vet vart jag ska börja. Så, var ska jag börja och vad ska jag skriva om? Jag ska ha en muntlig redovisning av detta och jag kommer använda hela svenska lektionen och Christian kommer få spel på mig, så hur ska jag göra detta hyfsat kortfattat och inte för långt när det finns så mycket jag vill säga.

Men nu när jag sitter här och funderar på att jämföra två böcker, är det inte lättare att jämföra "Inte utan min dotter" och "Gömda" ? Vi får ta oss en funderare på det, eller jämföra alla fyra och sen välja den som blir bäst?

Återkommer med svar på min fråga till mig själv