tisdag, juni 03, 2008

23 juni - vi fyller 1

Dagen då min blogg föddes.
Dagen då jag tog tag i mitt skrivande och började prata med världen om allt jag kände. Den 23 juni firas det 1 årsdag.

infokompisar & mat

Jag känner liksom av den här dåliga stämningen på Infokomp idag.
Stämningen när en viss Jepsson inte orkar dra sin röv till India för att äta men ner för alla trappor pallar hon rulla för att röka. Jag känner liksom av de här dåliga vibbarna. Men säg mig, vad ska man göra åt en sådan sak. Sarah Thulin dissade mig också p.g.a att hon redan ätit frukost så hon ville inte äta på India med mig, utan sa att detta gör vi imorgon. Men har ni tänkt på en sak kära vänner? Till hösten får vi bara äta på Dagens, yäck? Jag kommer sakna India och därmed basta!

Hur som helst så lämnade Jeppe mig i datorsalen nu, jag funderar på att springa bort till cafeterian och köpa en energidricka och sen sticka hem igen, för spanskan blev ju inställd p.g.a att endast 1 elev kom - moi! Well well, två timmar till nästa lektion och jag är hungrig, men vet inte vad jag ska äta. Jeppe lämnade som sagt mig och detta känner jag mig lite smått irriterad för. Och hon kommer inte ens tillbaka, detta är det värsta av allt.

Anyhow, idag ska jag jobba, låter skojsigt eller hur? Sen blir det faktiskt Gossip Girl och Desperate Housewifes ikväll.

Vill ni mig har ni nog mitt nummer, om ni inte har det så antar jag att du inte är så viktig i min värld huh?

* För er som ej förstår så innehåller detta inlägg en del ironi.

to be with you again would be priceless

Jag skriker sönder världen i saknad av dig.
Du sitter kvar i väggar på platser och sjunger sånger om minnena vi skapade. Jag behöver dig, jag vill inte gå igenom en massa saker utan att berätta om dem för dig, jag vill inte gå igenom mitt liv utan att du är en del av det. Men man kan inte hålla kvar något som är påväg bort från en. Som de säger, om man älskar något ska man låta det gå, om de kommer tillbaka är det menat att vara.

Men .. du verkar inte komma tillbaka ..