fredag, juni 06, 2008

are you fallin' for these butterflies?

Why is it that you only wanna leave
At the point that you think that you might be falling in love

- - -

Vi jagar ständigt den där känslan med fjärilar i magen. Känslan av att vara den enda för någon. En känsla som ingen någonsin lyckats beskriva i ord. Vi jagar och jagar, vi skjuter på känslan för att kunna fånga den i en håv och låsa in den i våra hjärtan.

Men vi lyckas aldrig.
Så efter ett tag ger vi upp ..

När vi minst anar det börjar Amor skjuta pilar i hjärtat på oss och leder en människa till oss som vänder upp och ner på hela vår värld. Vi svävar på moln med färger vi älskar och nynnar på låtar som låter så där underbart. Vi ligger tryggt i en famn där ingenting annat spelar någon roll. Vi ser framtiden i hans ögon och tror på hans "för alltid".

Men det är då det händer, det som inte få hända - vi minns!

Vi minns smärtan vi fick genomgå sist "för alltid" var det finaste ordet i vår värld. Vi minns rädslan av att vara ensam när man inser att hans ord är tomma. Vi minns känslan av att behöva någon, för utan honom kan man inte äta, sova, tänka, andas eller leva. Vi minns hur tio siffror på mobilen är 9 siffror för långt bort, och vi minns hur hans ögon spelade din framtid som aldrig blir sann.

Och det är sakerna vi minns som får oss att springa
. Så vi springer tillbaka till ruta ett, bara för att hitta fjärilarna i magen igen. Sen kan vi gå tillbaka till samma person om och om igen, bara för fjärilarna. Vi jagar våra fjärilar i våra håvar, för att sedan släppa dem fria igen - endast för att försöka fånga dem igen ..

---

Coz you're in search of those butterflies
Isn't that why you keep walking in and out of my life ?