onsdag, juni 11, 2008

är det en olsson gen som spökar eller är vi bara miljöskadade - kanske både och?

Har ni någonsin suttit tyst på ert rum vid datorn och lyssnat på musik i ganska normal nivå? Ni sitter helt inne i något program, och plötsligt hör ni det och hoppar till. Ett skrik? Vad händer? Ni sänker musiken för att lyssna;

"JAAAAAAAAAAAAAA!"
"VIIIKKET SKOTT!"
"SÅÅÅG DU DET DÄR?"

Och plötsligt inser ni, det är fotboll på TV och dina föräldrar sitter i vardagsrummet några rum bort och tittar. Eller är det bara så inom min familjs 4 väggar? Är det bara vi som är helt och hållet miljöskadade? Är det bara vi som andas fotbollar?

Jag sitter och tänker ett tag innan jag tar upp min blogg, och tänker att det är dubbelmoral ifall jag bara ska sitta och gnälla på mina päron som för ett jävla oväsen så fort det är 22 män som jagar en läderboll på en rektangel-formad gräsmatta. Så tanken slog mig;
"Jag är ju för fan likadan".

Jag har bara en sak att säga, det är den där "Olsson genen".
Så deal with it, take it or leave it. Vi heter Per, Marie, Sandra och Mikael Olsson, vi är miljöskadade och lever för fotbollen.

Och att vi skriker när någonting händer i matchen,
det är väl bara en självklarhet?
För det första;
Sega dagar i skolan suger. Haft betygsamtal på datorkunskapen - MVG tacktacktack Jenny, och jag vet, jag ska tacka mig själv egentligen. Men men, efter detta hade vi PA - jo tack och hej Sandra Olsson. Släng dig i väggen? Jag tycker inte om detta ämne.

Hur som helst, sitter i cafeterian ett tag, och sen satte jag och Louise oss på en bänk och pratade ett ganska bra tag, gick upp och pysslade med lite stuff sen drog jag mig upp till skolan igen och drog iväg till konsthallen (woho typ?).

Sen började det ju asregna, och gissa vem som går mitt i regnet - Sandra Olsson. Som en dränkt katt går jag genom lugnet och hem till min varma underbara lägenhet. Och tro mig, vägen dit var lång. Väl ombytt och icke-blöt så åker vi till Thulin och hämtar en bok så jag fick pluggat på PA:n, och nu kan jag det. Tack och lov för helvete.

Och nu bara sitter jag här, är ganska orolig för pappas ljumske, han haltar runt här hemma. Krya på dig pappis <3

Och snart är det Pussycat Dolls 2 på TV, så då lär jag dissa bloggen. Titta in på min bilddagbok btw; http://s-olss0n.bilddagboken.se/, suttit och pillat med en massa bilder idag och lekt med kameran. Well, nu hoppade misen upp till mig så ska kela med honom.

Peace!