måndag, juni 23, 2008

TÄVLING - step up 2 the streets - vinn biljetter till premiären


Glöm inte tävlingen!
Jag lottar ut biljetter till Step Up 2 The Streets med hjälp av http://www.sf.se/. Det är bästa motivering till varför just DU borde vinna dessa biljetter.

Har du redan sett den?
Ta chansen att se den i en stor mysig biosal, med surroundljud och med en kompis istället för hemma på en datorskärm, i bästa fall en platt-TV. Du har chansen att vinna biljetter till årets film - trust me, I've seen it!

Vässa tankarna, motivera varför och maila mig sandra-olss0n@hotmail.com.
Fyll min mail-box

bakom ögonlocken hittar vi alltid en annorlunda verklighet

Jag sitter här igen.
Bara en gång till, bara denna gången, det är sista gången - jag lovar, jag svär!
Men det blir aldrig så, jag slutar aldrig tänka, jag slutar aldrig fälla tårar, jag slutar aldrig att se filmen om och om igen. Filmen jag själv regisserat, filmen som jag skrev repliker till. Filmen som du fick mig att dö för. En film som du får mig att gråta till varje natt.

Det är en film som ingen i omvärlden någonsin sett, en film som ligger gömd under mina ögonlock och som visas varje natt mellan dimmiga tårar. Det är premiär varje natt, för jag tröttnar aldrig på filmen och jag gråter varje gång jag tvingas stänga av den för att sova. Jag är en av huvudrollerna och min motspelare är du. Det är svårt att sätta i ord, svårt att få omvärlden att förstå hur jag skriker sönder världen i saknad efter dig. Jag kan inte skriva det i ord, jag kan inte visa det i tårar - det spelar inte ens någon roll om jag går tusen mil bara för att träffa dig just inatt. Just inatt, bara för att glömma filmen under ögonlocken.

Jag har en enda vilja kvar, och det är viljan att släppa taget. Viljan att inse att du är för långt bort även när du är knappt en millimeter ifrån min hud. För även en millimeter är en hel evighet när du inte ser mig i ögonen.

Men ändå vet jag, du är liksom alltid med mig. Du ligger nära hjärtat och värmer som en öppen brasa när isvärlden reser sig utanför. Du hittar rätt bland alla sår på hjärtat och jag känner mig trygg mellan dina ärrade armar. Du känner till min ömtålighet, och fast du vet att jag är säker bland dina andetag så går du runt mig som om du går på is, du viskar istället för att prata med normal ton. Du gör allting steget försiktigare än alla andra gör, samtidigt som du tar mitt hjärta med storm.

Du får mig att skrika av saknad, i en värld där jag inte ens borde yttra mig om kärlek.

TÄVLING - step up 2 the streets - vinn biljetter till premiären


Glöm inte tävlingen!
Bästa motivering vinner biobiljett och de 2000 första får en Veckorevyn samtidigt som gåva.
Skicka din motivering till varför just DU borde vinna biljetter.

Tävlingen pågår fram till 27 juni (tror jag, inte riktigt säker).

Fyll min mail-box