torsdag, juli 03, 2008

first bad habit

You're like my first bad habit.
Even through you're truble - i come back for dubble.
I can't say enough is enough.
Im a part you - you're a part of you.

- And our love is wrong!

jag är inte bortskämd, bara jävligt van att få det jag vill ha

Är jag lycklig?
Det är en återkommande fråga som alla lyckas ställa just mig. Den största frågan är om jag är lycklig nu - sen det tog slut med M. Men kära omgivning, det är 3 år sen och jag mår bra! Jag är lycklig. Jag har ingen anledning att inte vara det.

Jag har två föräldrar som bor tillsammans och älskar varandra, jag har en underbar lillebror - den bästa i världen. Jag bor mitt i stan i Sveriges 3:e största stad. Jag har två super mysiga katter. Jag har en trygg barndom att luta mig mot, ett hem som jag alltid kan gå till om något skulle gå fel utanför den trygga tröskeln.

Jag har en bästa vän, en Sarah Thulin som jag inte har ord nog att beskriva. Jag skulle lägga mitt hjärta i dina händer utan att vara rädd att du tappar det. Det är inte kärlek, det är syster kärlek. Det är tryggheten med en själssyster

Jag har en vänskapskrets som bryr sig om varje steg jag tar. Vänner som jag inte skulle byta mot allt guld i världen. Underbara människor som smygit sig in i mitt hjärta bara för att värma alla tomma platser som andra folk jag en gång kallade mina vänner har förstört. Folk som torkar tårar när jag gråter, folk som skrattar med mig när jag behöver skratta och folk som bara är fullständigt galna när jag behöver det. Folk som jag kan säga "Jag älskar dig" till.

Jag har en talang med att skriva som många säger. Jag kan sätta ord på känslor många inte klarar av. Jag skriver istället för att skada mig själv. Jag sätter ord på saker, och tänker inte sluta med det förren dagen jag dör. Jag ska försöka skriva en bok eller bli kröniker på en tidning. Jag vill fortsätta med mitt skrivande länge!

Jag går på en skola som ger mig hur många möjligheter som helst, med underbart folk som får en att le varje dag. Lärare som gör så sjukt mycket mer än andra lärare gör för sina elever. Jag har så många möjligheter på grund av just Infokomp, mitt livs bästa val.

Jag har redan ett jobb, i min favorit klubb, Malmö FF. Jag har ett intresse i fotboll, som får mig att behöva se nästa match, får mig att vilja veta alla de där detaljerna. Jag lever för just fotbollen och det har jag gjort i närmare 4 år nu. Det kommer en ny stadio som jag kommer ha som 3:e hem. Jag har ett jobb där jag är i närheten av underbara fotbollsbarn som är sjukt jobbiga men även så underbart roliga ibland. Jag jobbar som maskot-människa på matcherna och får stå i spelargången.

Jag behöver inte känna att jag lever utan någonting som jag behöver. För på ett eller annat sätt så fixar jag eller någon annan det till slut. Och om jag inte lyckas få det, så är det okej, för jag har det finaste - en familj, vänner & en skola som kan ta mig var som helst.