onsdag, juli 09, 2008

there is always that one person that will always have your heart

Vinterkvällar. Regnkyssar. Vårbråk. Sommaruppbrott. Arabisktbröd. Äggröra. Nattsms. Filmkvällar. Svartsjuka. Första kärlek. Ringen. Titanic. Pildamsparken. Rörsjöplanen. Dagarna vi hatade. Dagarna vi älskade. Försöken att vara ensamma hos dig utan systrarna. Bussarna du hoppade över för lite mer tid med mig. Tilliten. Bristen på tillit. Msn-namnen. Lunar-pressen. Dagarna du saknade mig. Dagarna jag saknade dig. Dagarna vi saknade - varandra. Skratten. Tårarna. Stoltheten.
Orden.
Kramarna.
Myskvällarna.
Pussarna.
Kyssarna.
Kärleken.
22mars.
Allt.

Vart tog allting vägen, och var tog du vägen?
Vad hände? Vem blev du? Vem blev jag? Vilka blev vi?

Jag vet vem du blev.
Du blev min första kärlek, min första kyss. Min första riktiga pojkvän, den jag presenterade för min familj och mina vänner. Den som gjorde mig till den stoltaste flickan i världen när du höll min hand eller kysste mig offentligt. Den som vände upp och ner på hela min värld. Den som jag alltid kommer finnas för. Den som har en plats i mitt hjärta - vad som än händer.

Jag tror att jag vet vem jag blev.
Jag blev, exakt samma människa för dig. Den som fick dig på det bättre spåret. Den som visade dig vägen ibland. Den som faktiskt visade dig kärlek. För det gjorde jag, jag var 13år och älskade dig högst på jorden - och det visste du så väl. Och jag har en plats i ditt hjärta - vad som än händer.

Och idag så är jag så säker på vilka vi blev.
Vi blev bästa vänner. Den typen som finns där genom allt. Den typen som kan bråka stort och hitta tillbaka - som vi alltid gjort, även när vi var tillsammans. Bästa vännerna som kan ringa mitt i natten utan att störa. Bästa vännerna som inte skäms för att gråta i telefonen eller för att göra bort sig inför den andra. Vi blev det många andra inte kan efter ett förhållande.
Bästa vänner.
- - -

- - -

Och ja, många kvällar saknar jag dig så hjärtat spricker,
jag skulle ljuga om jag sa någonting annat.
Vissa dagar behövs du mer än luften jag andas,
jag skulle ljuga om jag sa någonting annat.
Det finns dagar då jag minns allt vi gått igenom som långfilmer,
jag skulle ljuga om jag sa någonting annat.
Och visst händer det att jag ibland tror att jag fortfarande älskar dig,
jag skulle ljuga som fa-a-an om jag sa någonting annat.

Jag tror att jag ljuger om dig ibland, av just den anledningen att det gör för ont att behöva acceptera att du inte längre säger att du älskar mig. Att varje gång jag säger att jag saknar eller älskar dig så är det en fråga, om du inte säger detsamma så brister mitt hjärta i bitar.
När jag säger;

"Jag saknar dig",
"Jag vill vara med dig"
eller
"Jag älskar dig"

Så menar jag egentligen;

"Saknar du mig?",
"Vill du vara med mig?"
eller
"Älskar dig mig?"
- - -- - -

Jag har alltid, och kommer alltid vilja ha dig i mitt liv.
Jag har smutskastat dig många gånger, låtit världen se dina dåliga sidor. Jag har aldrig visat dem den M jag blev kär i. Den M som faktiskt visade mig den vackraste sidan av kärlek. Den M som faktiskt brydde sig på ett sätt som ingen annan kille brytt sig om mig på. Jag har bara visat er den M som förstörde min värld. Men han är så mycket mer än bara det.

Han var inte den enda av oss som kunde spela Mr-Badguy. Jag var ingen ängel jag heller. Visst M sårade kanske mig med saker som han gjorde - p.g.a att han var osäker på sig själv. Men jag skadade honom psykiskt, jag högg efter honom med ord som var vassare än svärd. Men jag har förklarat för honom ett flertal gånger att det river mitt hjärta i bitar varje gång jag tänker på allt jag sagt och gjort mot honom. Och det är ett av mina största misstag, men jag såg aldrig att du var så osäker som du var.

Vi har skrivit historia i varandras liv.
Och även om vi utesluter varandra från det kommande kapitelt i vårt livs bok, så hittar den andra in i ett kommande kapitel. Vi gör aldrig av med varandra helt och hållet, till sist behöver ändå den ena den andra. Och så kommer det alltid vara.

- - -


- - -

Världen tjatar alltid på mig att du tar sönder mig.
Jag håller inte med dem alltid. Det finns dagar du river sönder mig, det är sant, och de dagarna vill jag inte ha dig i mitt liv, i min telefon bok, i min vardag. Då vill jag inte ha dig någonstans. Men det finns även dagar då du får mig att skriva med lycka över hela världen. De dagarna vill jag ha dig överallt. Precis överallt!
Men det är precis det vår relation alltid handlat om. Att gå fram och tillbaka. Vi kan inte vara någonting mitt-i-mellan. Vi ska vara det extrema. Vi ska hata varandra - eller älska varandra. Vi ska finnas i varandras liv - eller inte finnas alls. Vi ska betyda allt för varandra - eller inte betyda alls. Vi vet inte vad "någonstans mitt i mellan" betyder.

Vi är det värsta och det bästa för varandra.

"Jag & du för alltid jag kommer aldrig att lämna dig. Kommer alltid älska dig vad som än händer, för alltid! Jag älskar dig mest i världen, vi två för alltid och jag kommer att älska dig för alltid, vad som än händer"
M

BARNENSBY

Idag suckar jag djupt innan jag vaknar.
Jag har tusen saker att göra. Tusen människor som vill träffa mig. Tusen kläder att packa i en enda väska, för jag orkar inte bära på tusen stycken. Jag ska äta med lillebror på stan och lämna över One Tree Hill skivorna till Sarah för hon ska sitta och stor gråta och sakna mig när hon ser dem. Sen ska jag städa. Jag ska ner på stan bara för att handla linnen och något mer kanske?

Och jag har tänkt på en sak, hur kan det vara så jäkla svårt att hitta en grön bikini överdel, i hela jävla Malmö? Hur som helst, det blev helt ny bad-outfit. Nice faktiskt. Och Sarah har bara klagat på att jag gått fort idag. Och att jag varit överenergisk.

Och vet ni vad det beror på?

Imorgon (läs onsdag) så är jag på kollo. På mitt underbara sommarjobb. Jag är glad, lycklig, jag ska andas Barnens By, Hästveda! Jag ska hem! Skogen, alla underbara barn, busa, roliga ledare, underbara ung i sommar folk. Torsdag, 10:e juli kl 12 ungefär är jag på plats.

Och då är jag lycklig!

Men Sasha bejb, i'll miss you! Our nighttalk! <3