torsdag, juli 17, 2008

jag älskar dig ♥

Sarah sa nyss en sak som kastade mig många år bak i tiden.
Jag tänker inte nämna det, men det handlade om att ha tappat tron på allting, tiden när jag mer eller mindre gjort det. Tiden då Sarah fanns där för mig, fast hon knappt orkade andas själv. Jag kan inte sätta ord riktigt på vad den tiden betydde för mig. Hon fick mig att skratta genom alla dimmiga iskalla tårar och hon lärde mig att le och se ljuset igen.

Jag vill tacka dig för så många saker Sarah Thulin;
För att du fanns där fast du knappt kände mig alls. För att du såg tårarna ingen annan i världen såg. För att du hörde skriken på hjälp trots att jag knappt viskade fram dem. För att du fanns där och andades för mig trots att dina egna andetag höll på att ta slut. För att jag fick stötta mig mot dig tills jag kunde själv. För att du blev min vän, min bästa vän, min syster, min tvillingsjäl och mitt allt.

Och det är inte ens hälften av alla anledningar.
Det är känslor jag inte kan sätta ord på, även om jag lärt mig alla världens språk och citat.

Jag ska berätta en sak för dig Sarah.
Jag tog mig upp ur hålet tack vare dig, tack vare att du visade mig världen igen. Du fick mig att inse att alla inte vill mig ont, att det finns en värld utan alla tårar - även om man måste möta tårar och sömnlösa nätter ibland. Man måste kunna bli stark av sina svagheter ibland. Man måste kunna stå öga mot öga med den personen eller det som får en att bryta ihopa ibland, inte bara sopa allting under mattan. Jag vet inte hur jag ska laga dig denna gången. Jag vet inte hur jag ska kunna hjälpa dig genom allt, jag vet bara för tillfället att jag kommer finnas här! När du än behöver det. Även om jag är mil ifrån dig.

För det är exakt vad du gjort för mig i 3 år, och jag står med båda benen på jorden även ifall jag viker ibland. Men jag tar mig alltid upp igen, tack vare dig.

Du sa att du tror du börjar bli som mig för 3 år sen Sarah, att du tappat tron på allt. Du måste hitta den tron igen.

På exakt samma sätt som jag hittade min tro i dig.