tisdag, augusti 19, 2008

im not in love

Han är inte speciell! Han är inte speciell! Han är inte speciell! Han är inte speciell! Han är inte speciell! Han är inte speciell! Han är inte speciell! Han är inte speciell! Han är inte speciell!
Han är inte speciell!

You see, han sätter inte fart på mina hjärtslag, jag tänker inte på honom hela tiden. Jag hoppas inte att det olästa sms:et på displayen är från honom och nej, det finns inte en speciell signal i mobilen när han ringer för att jag ska veta. Jag letar inte efter hans betydelse i låtar, jag försöker inte skriva vackra texter om honom. Jag önskar inte att jag fick chansen att vara nära honom lite oftare. Och jag har aldrig tänkt tanken på hur det skulle vara med honom.

Vill ni veta varför?
Jo, för jag gör ingenting av det helt enkelt. Av den anledning att det alltid varit lättast att göra så. Ingenting har någonsin varit lättare. Så än en gång ignorerar jag allt.

Jag är inte kär i honom, jag är kär i sättet han får mig att känna.

soulmate dry your eye, cuz soulmates never die

Jag är alltid lyckligast med dig!
Det kan ingen i hela världen ändra på. Sen spelar inte tid, avstånd, ord, händelser, historia o.s.v någon som helst roll. Bara du finns där när min värld rasar eller när den skiner i guld av lycka. Det är det som spelar roll. Det är det jag vill veta. Jag kan inte somna i vetskapen om att vi bråkat, jag kan inte lämna dig ensam i vetskapen om att du inte mår hyfsat bra. Jag måste se ett leende på läpparna för att kunna skratta själv. Det är så själsfränder gör.

Du är min syster. Vi var aldrig systrar från början men vi är varandras öde. Vi är systrar via hjärtat, jag behöver inte gener eller blod för att bevisa det. Kärleken mellan oss bevisar allt, styrkan av att inte lämna varandra när det blir svårt. Orken att kämpa för varandra fast man inte orkar andas själv. Orken att hjälpa ett annat slå fast ens egna hjärtslag bleknar.

Du förstår mig utan att jag behöver säga något, du läser min själ genom ögonen så som ingen kan. Du säger rätt ord där det behövs, och sitter tyst med mig när det är läge för det. Du sjunger SingStar med mig när jag vill sjunga och du skrattar högt med mig när jag behöver skratta. Du torkar osynliga tårar när de rinner och hatar med mig när mitt inre svartnar av hat.

Du håller min rygg, jag håller din rygg.
Ända in i döden.