tisdag, augusti 26, 2008

jag kan inte älska den du blivit

Jag känner dig inte längre.
Du är inte top-listad längre. Du är inte ljus i min tunnel. Du blir inte guld i kanten på underbara minnen. Du är inte den jag lärde känna. Du är inte den som räddade mig. Du är inte alla lugnande ord. Du är inte kärlek. Du är inte betydelse. Du är inte rena andetag. Du är inte du!

Jag undrar vad som gick fel.
Vilken av alla vägar var det som vi svängde fel på? Vilka ord var det vi misstolkade?
Jag undrar om jag är bättre utan dig.
Blir min verklighet mer verklig, eller glömmer jag hur jag andas om du försvinner?
Jag undrar om du släpper mig om jag går.
Kommer du sakna mig då? Kommer andetagen bli svåra att fånga då?
Jag undrar om vi kan laga oss.
Går vår vänskap att sy ihop? Kan vi kalla oss för "oss" igen?

- - -

Jag är rädd.
Jag vågar inte fråga dig alla frågor. Jag är för rädd för att höra svar jag inte klarar av. Jag är rädd att jag bryter på mitteln igen. Jag är rädd att jag ska behöva ångra att jag släppte in dig i min värld. Jag är rädd att du är en person jag verkligen behöver.

Jag tappar hoppet om oss. Jag tappar känslan av verklighet, känslan av längtan. För allt finns på skärmar, det finns inte på riktigt. Ingen känsla, ingen betydelse, ingen lust till någonting. Vi är ord, inte ögonblick. Bakom alla ord, bakom alla svarta bokstäver .. har vi valt skiljda vägar.

Jag skriker sönder världen i saknad efter dig. ♥
Ta mig inte fel, förstå mig inte fel. Tro inte att jag inte vill ha dig i mitt liv, för jag släpper aldrig oss. Vår betydelse i min värld är för stor, men jag kommer alltid ha svårt att sätta känslan i ord. Jag vill inte vara ensam, jag vill inte sakna och jag vill inte tappa oss. Jag kan inte leva ovetandes om min typ av betydelse i din värld. Och det skrämmer mig att jag inte vet så jag glömmer mig och jag hatar att vara rädd.

.. men när allt kommer omkring hatar jag att sakna dig också ..
.. & det står jag liksom ut med.

förlåt!

Dum?
Idiotisk?
Fullständigt jävla trög?
Äcklig?
Dum i huvudet?

Sandra Olsson.