måndag, december 15, 2008

<3

Mikael Olsson:
Lillebror, jag har fortfarande inte lärt mig att stava ditt namn helt. Det stavas Mikael KÄRLEK Olsson. Du är kärleken i mitt liv bror, och det ändrar ingen på. Du är världens mest underbara människa. Även på de mest tråkiga platser kan vi hitta grejer att skratta åt. Du är det bästa jag vet i en värld som är mörk och falsk för jag vet att du aldrig kommer vända mig ryggen. Du får mina sista andetag den dagen du behöver dem.

Mamma&Pappa:
Det finns nog ingenting på jorden som ni skulle neka mig ifall jag ville ha det. Men alla abstrakta spelar inte lika stor roll när jag tänker på de tre saker ni gett mig som ingen annan kunnat. En bra uppväxt, trygghet vad det än gäller - jag vet att våra 4 väggar är trygga från allt. Och ni ger mig kärlek, kärlek till den grad att ni blir så överbeskyddande. Och jag älskar er lika mycket. Vet inte vad jag skulle gjort utan er.

Sarah Thulin:
Du är min själssyster. Min andra halva. Den jag skulle vägrat andas utan. Jag skulle ta alla skott i världen för dig. Du har hjälpt mig genom så mycket när alla andra vänt mig ryggen, hjälpt mig på ett sätt som gett mig en ny personlighet. En starkare personlighet som inte hänger kvar efter idioter. Du lärde mig syster och jag älskar dig för det. Du och jag är igår, idag och imorgon. Och vår historia slutar inte ens när evigheten tar slut! För ärligt talat - vad vore jag utan dina andetag?

Therése Lagrelius:
Jag vet inte hur jag ska sätta min kärlek till dig i ord hjärtat. Du betyder så oerhört mycket, mitt hjärta håller på att spricka när jag tänker på all kärlek. Vi kan verkligen prata om allt utan att det blir konstigt. Du ser mig för den jag är och inte för någon annan. Men bäst av allt är att du även älskar mig för den jag är och inte för den du önskade att jag var. Du är en av mina bästa vänne. Min solstråle - och jag älskar dig!

Richard Eskman:
72 mil förändrar ingenting i min syn på dig vännen. Vi hjälpte varandra några svåra dagar 2005/2006. Mestadels hjälpte du väl mig och jag vet inte hur jag ska tacka dig. Du gör allt bättre även idag bara av att jag få höra din röst. Trots att jag saknar dig varje dag så vet jag att du bara är tio siffror bort å mobilen när jag behöver dig och det känns tryggt. Tack för allt!

Hc Söderberg:
Du är och har alltid varit speciell. Jag vet inte hur jag ska beskriva det i och med att vi gått igenom ganska sjuka grejer. Du är en del av mig hjärtat, det har du alltid varit och det kommer du alltid vara. Du fanns där som den trygga famnen under mitt trasiga förhållande och sen svek jag dig. Att be om förlåtelse tusen gånger gördet inte ogjort. Men jag ångrar det. Tack för du finns och alltid funnits.

Sofia Kerz:
Du är trygghet, vet du det? Den mest pålitliga människa jag vet. Kan säga allt till dig. Du dömmer inte, tittar inte konstigt, blir inte chockad .. Ingenting. Du finns bara och stöttar och det betyder allt. Vi umgås och ses inte så mycket, men vi har äkta vänskap. 5 år och du betyder bara mer och mer. One Tree Hill helg på lovet? Jajjamän. Jag älskar dig!

Elin Karlsson:
18 år snart. Hur ska vi fira? Vi har inte träffats på länge nu men kontakten dör inte ut för det. Jag kan inte sätta min kärlek för dig i ord hur mycket jag än vill det. Från vaggan tll graven, det har vi bestämt - och tro mig - jag älskar dig för allt du gör för mig. För att du är förstående och stöttande i allt jag gör. Du är min första bästa vän och vi följer varandras liv i graven!

Roberto Cruz:
Speciell är vad du är. Ända sen kollo så har du varit speciell. Fanns inte mycket som kunde skilja oss åt på kollo, och sen bara tappade vi kontakten. Och nu, 1 månad sen tog vi upp den igen. Du betyder och betyder och betyder. Kommer alltid vara det. Tack för att du är du och för att du alltid får mig att skratta på riktigt. Du har förändrat mycket senaste tiden!

i worked overDetta som ni ser här uppe satt jag kvar i skolan med i 3 timmar.
Jag känner mig duktig. Min portfolie med mina texter är klar. 14 sidor totalt. Stolthet Sandra Olsson, stolthet. Och syggt blev det. Den väntar bara på att bli inlämnad. 5 arbeten från svenskan och 4 extra texter som jag skrivit själv. Jag är stolt!

Thulin - vi är kungar!