torsdag, januari 01, 2009

1 januari - historian om nyårsafton!

Igår åkte jag till Svedala runt 4 någon gång.
Bekantade mig med en massa gött folk och när alla anlänt - kring halv 6 - satte vi oss för att käka. Gottitgottigt. Det blev det väl något rökande för folket (jag var ändra icke-rökarn).

Efter detta blev det High-Low. Sjukt kul spel dock farligt med sjuka regler efter ett tag! Speciellt om man får en massa låga kort hela tiden som vissa fick haha! Sen vart det rökepaus igen. Och efter det spelade folket Ölspelet. Jag och Tea avstod! Haha.

Efter det satt vi mest och inväntade tiden till tolvslaget genom en massa snack. När klockan närmade sig stack vi utåt och avfyrade lite fyrverkerier, drack champange och önska varandra gott nytt år.

Väl inne i lägenheten försökte alla desperat ringa och smsa folk de kände och man satt och pratade och en massa. Sen runt kvart över ett stack alla utom Mr.Bu till busshållplatsen för att ta sista bussen hem. Sarah och Bu gick och la sig och jag och Jessica väntade in Prison Break med vars ett telefonsamtal. Sen somnade vi ganska direkt till Prison Break reprisen från i måndags.

Vaknade runt elva idag och har typ suttit vid tv:n hela dagen sen vid 6 kom pappa och hämta mig och Sarah sen har jag bara slöat.

Och nu är det 2009.
Och jag kommer skriva fel på det i en månad nu typ!

Inga kommentarer: