söndag, april 26, 2009

älskling åker hem

Vaknade runt 11 idag.
Låg kvar och segade i sängen till 12, då gick vi upp och åt frukost. Sen spelade vi xbox och sen kom familjen hem med pizza. Vi åt och sen spenderade vi sista timmen tillsammans för denna helgen. Mamma körde oss till centralen så jag gick med in och sa hejdå.

(Saknar dig redan älskling. Hatar att behöva ses, och säga hejdå. Ses och säga hejdå. Ses och säga hejdå)..

Direkt efter åkte jag och mamma till mormor&morfar.
Vi hämtade bilnycklarna till deras bil och sen övningskörde vi. Läs mer om det HÄR!

Efter det stack vi hem.
Jag hoppade in i badet och låg där en halvtimme sen nu har jag suttit med geografi arbetet (som by the way sucks!) och nu sitter jag bara på massa internet-sidor och ska nanna vilken minut som helst.

Inga kommentarer: