torsdag, april 16, 2009

en historia om en vänskap

Jag och min barndomsvän Jenny satt och prata på msn.
(Eftersom hon lämnat mig i Malmö för Landskrona!)

- - -
иееииіі säger:
du vet halo låten?
sandra säger:
beyonces?
иееииіі säger:
jaa jag tänker på dig och jerry när jag hör den för det är sååå dig
sandra säger:
hur då mig?
nu skrämmer du mig rejält
för jag tänker på honom när jag hör den
иееииіі säger:
alltså typ du har byggt upp väggar i ditt hjärta och så kommer han och fixar det typ. ja du fattar
sandra säger:
aa
jag har faktiskt tänkt på honom jätte mycket när jag hört den
gilla inte den innan
sen bara förstod jag meningen med den
иееииіі säger:
inte jag heller tills jag lyssna på texten och bara "sandra och jerry :O" emil baara "va?!" så fick jag förklara det för han haha

- - -

Det är creepy.
För när vi var yngre så tänkte vi inte så mycket likadant eller gilla samma saker och så. Men det gör vi nu. Nämner samma saker samtidigt och vi bråkade inte ens om godiset när vi skulle välja det tillsammans. Vi har nog växt ihop igen Jenny, don't you think?

Jag och Jenny hade en period för nått år sen då vi knappt stod ut med varandra. Vi hade varit bästa vänner i 11 år och sen plötsligt en dag så drog vi åt olika håll. Jenny drog nog åt det mer vuxna hållet, och jag hade nyligen kommit in i tonåren och ville vara kvar där. Och där skapades det konflikter. Onödiga grejer, onödiga bråk.

Idag har vi hittat tillbaka till varandra, vilket känns otroligt bra, för hon är en stor del av mitt hjärta och det ska hon veta om. 15 år är lång tid. Vi har gått igenom mycket och mer hoppas jag att det blir.

<3

Inga kommentarer: