torsdag, april 09, 2009

eftermiddag & kväll

Ja, dagen har fortstsatt bra.
Nu ska jag låta håret torka sen platta till det lite och volyma det lite och till det blir det nog lite Oc. Har kopierat en säsong Oc till Sarah också. Efter plattandet ska jag packa så jag inte behöver det imorgon eftersom jag måste ner på stan kom jag på. Men ja, nu återstår bara vad jag ska ha på mig när jag åker, vad jag ska ha med mig, vilken väska jag ska packa i o.s.v.. Sandra + Packning = Förvirring.

- - -

10 minuter senare och jag har hittat en väska!
Och nu blev jag störd av min kära älskling mitt i packandet

- - -

Har nu, ytterligare 10 minuter senare lagt fram en del av det jag känner jag behöver imorgon. Ska även ut på stan imorn och handla lite nya grejer att ha med.

Nu - platta håret!

Inga kommentarer: