tisdag, april 28, 2009

their mistakes ..

Varför är jag så rädd?
Varför går tankarna igång så fort jag hör någonting. Någonting så obetydligt. Varför får jag en stor jävla klump i halsen, en hel virvel av tankar i huvudet och ett hjärta som slår trippel slag när du säger något sådant, som egentligen inte betyder någonting.

Det är skador från förr som stirrar upp mig sådär. Folk från förr som gett mig skador när jag hör sådant. Och jag hatar det. Jag litar på dig, men inte folk runt omkring dig. Tankarna bara snurrar runt och var tvugen att lugna ner dem. Men jag tror inte att jag lyckades ändå.

Jag är van vid att inte kunna lita på folk, alltid tro det värsta och aldrig ha förhoppningar om någon. Men du ä mycket bättre än så. Så jag gör det farligaste jag vet, jag litar på dig. Ger mitt hjärta till dig. Jag är hur löjlig som helst nu och jag hatar att vara det.


Förlåt att det blir såhär.

Inga kommentarer: