fredag, april 24, 2009

torsdag - fredag

Igår:
Ja, igår så var det Arbetspass sen stack jag och Sarah och käkade och efter det blev det hem här och spela GH och kollade på Made. Sen åt vi och Sarah stack hem, sen så kom hon igen efter någon timme (därimellan spela jag Sims2). När hon anlände sega vi en stund och sen kolla vi på One Tree Hill avsnitt (nya, 4st). Och ja, sen la vi oss typ, hon sov över då - för tröga!

Idag:
Vaknade imorse vid halv tio och stack upp till skolan en timme. Sen till läkaren med Sarah och sen var det stan en stund. Sarah handlade ihjäl sig och sen stack vi hit och spela mer GH. Och, ja, nu har hon lämnat mig den lillaflickan och jag sitter i tele med Bea. Håller på att skriva på mitt Geografi arbete i mellanåt och väntar även på att Jerry ska ringa. Och sen så, ja, ska städa här och sådant, duscha, fixa håret (som vanligt) och sen blir det åka och möta älskling!

Inga kommentarer: