torsdag, maj 21, 2009

kristihimmelfärd

Sitter och väntar på Thess och plattången med detta roliga spel.
Vet inte vad vi ska hitta på. Hur som helst så ska jag efter att jag varit med Thess städa undan här hemma och lite så. Får jag senare tid över så spelar jag kanske lite Sims3 som min mamma så generöst fixat till mig. Hm. Och vet ni vad som händer ikväll?

Joho förstår ni.
Älskling kommer hit! Sen ikväll ska vi åka med mormor och morfar på hemskheter och ja. Sen ska vi hem och nanna. Vet icke vad som sker imorgon men vi hittar säkerligen någonting. Lördag är det firande av moster. Kamera ska med tror jag så ni får lite pics. Sen söndag åker älskling hem. Sen är vi tillbaka i en vanlig tråkig vecka utan någon motivation alls.

Nu - platta håret och se "Simple Plan - A smal package for you" eftersom jag såg "A big package for you" imorse.

Inga kommentarer: