fredag, maj 29, 2009

landskrona!

(Uppdaterat)

Efter skolan så stack jag hem och slöade lite.
Runt halv 5 kom Emil och Jenny och hämtade mig och körde mig till MFF så jag kunde lämna lite papper. Sen körde vi hem om mig igen och hämtade tabletter jag glömt samt tog jag och Jenny en kissepaus typ. Sen körde vi till Landskrona, handlade gottis och sen hem till Jenny & Emils lägenhet.

Jag och Jenny tog hand om katterna och deras "gå ut på gården" runda, medans Emil tog hand om disken. Efter det så blev det mat och massa TV och efter det så jävlades vi lite med katterna med en ringsignal på Jennys mobil. Mys (den minsta av dem på videon) blev helt galen och började bita Leho (den stora svarta) och Lex (den gråa) i nacken och var helt jäkla psyko. Innan denna videon så höll jag också på och jävlas med henne och göra mjau-läten. Då började hon hoppa på mig och var helt jätte arg. Jag, Jenny & Emil bara garvade.


Sen var jag och Jenny ute och gick hennes runda.
Skön runda att gå, nästan så man planerar att flytta till Landskrona för att kunna gå samma runda. Efter rundan satte vi på Twilight (vilket Emil tyckte var skit onödigt eftersom vi bara satt och prata om annat, men när man sett en film typ 15 gånger så kan man prata medans man ser den).

Inga kommentarer: