torsdag, maj 28, 2009

mitt liv är påväg tillbaka

Efter några veckor utan ork på livet så kommer allt tillbaka.
Denna veckan har varit fylld av bra saker. I måndags så träffade jag min älskade Bea. Hade hur kul som helst som alltid och i tisdags umgicks jag med solstrålen själv - Thess. Igår så fick jag en bra dag med Thulin - det kändes som det behövdes då vi inte pratat på närmare en vecka.

Och idag,
ja då träffade jag Linus, en av de närmare killkompisarna som jag har då jag inte har många kvar alls. Hade hur trevligt som helst först spelade vi GH här hemma och sen fick vi mot bian - såg Änglar och Demoner. Riktigt bra och jag rekomenderar den till alla som gillar Da Vinci - koden typ av filmer. Denna var bara bättre liksom. Höhö. Efter filmen gick vi hem om och hämta hans Sims3 skiva här och sen stack vi mot centralen, där mötte Thulin oss och sen gick jag och Thulin hem.

Nu sitter jag hemma.
Ska nog sova när som helst, är riktigt trött. Men kom ju på att vi har historia redovisning imorgon så ska sätta mig och skriva lite på det, SEN ska jag sova. Godnatt!

Inga kommentarer: