måndag, juni 08, 2009

i'll make a wish, take a chance, make a change .. & breakaway

Så fort jag kommer till Malmö rasar allting känns det som.
Jag hör inte hemma här, det är konstaterat. Att man kan må så otroligt bra i Småland är ett under för mig. Varje gång jag varit där och kommer ner till Malmö så känns det som att jag bara är här tillfälligt, typ, bara för skolan. För vänner verkar bara bli sura över allt som händer runt mig och det är så falskt här.

Att få 3 veckor semester från Malmö är nog det bästa som kunde hända denna sommaren. Att få jobbet på kollo. 3 veckor utan Malmö förhoppningsvis. Bara hem om till familjen. Och jag hoppas att jag kan åka upp till älskling i ett uppehåll.

Tider för kollo:
Måndag 15 juni - fredag 19 juni, i Malmö cirka 16.15.
Måndag 22 juni - lördag 27 juni, i Malmö cirka 11.30.
Onsdag 1 juli - onsdag 8 juli, i Malmö cirka 16.00.

Direkt efter kollo blir det att vara hemma 2-3 dagar och sen åker jag till Fridafors och älskling för ännu mer Malmö-semester. Stannar där ett antal dagar och sen åker jag hem och ska passa lägenheten i en vecka.
Sen vet jag inte hur det blir, hade planerat att fixa med mitt körkort sista veckorna av sommaren. Hade varit skönt att få det gjort och sen kunna koncentrera sig fullt ut på sista året i skolan.

Och sen blir det förhoppningsvis en till vecka i Barnens By.
Pappa ska upp där med sitt P99-lag på fotbollsläger en vecka ungefär så jag åker nog med. Annar får jag sysselsätta mig på annat sätt.

SOMMAREN 2009! <3

Inga kommentarer: