måndag, juli 20, 2009

vardagsrummet

Sitter för tillfället i vårt vardagsrum och tittar på fotboll.
Malmö - Halmstad. Det står nollnoll och jag kommer inte hinna se hela. Det stör mig dock inte eftersom matchen är riktigt seg. Det öser ner ute och jag hoppas att det slutar inom en timme innan jag ska hämta älskling.

Idag har jag bara tagit det chill.
Satte mig och fixade håret medans jag så Pirates of the Caribbean 3. Sen drog jag mig bort till Allfrukt och handlade saker till ikväll när jag och Jerry ska göra Tacos. Fick nyss reda på att Jerry tog mitt rekord på hans mobil på Snake, så ja, jag kommer kidnappa hans mobil när han kommer hit så att jag kan ta tillbaka rekordet. Jag är väldigt tävlingsinriktad, muhahha.'

Tillbaka till fotbollsmatchen?
Malmö FF suger idag. Det är ganska segt. Lite farliga chanser men långt ifrån en underhållande match i mina ögon. Med tanke på att jag bloggar så märker ni ju hur intresserande match det är. Woho. Klockan går långsamt.

Inga kommentarer: