söndag, juli 19, 2009

världens bästa pojkvän! <3

Jerry är för tillfället i Hultsfred och ser Metallica.
Jag har tjatat som en galning om att han måste ringa när dem spelar Nothing else matters eftersom den påminner mig så mycket om honom. Men han klargjorde att han inte skulle röra mobilen under deras spelning. För ca 20 minuter sen ringer min mobil och det är han och jag hör introt till Nothing else matters. Han ringde fast han absolut inte skulle röra sin mobil.

Usch vad jag saknar honom nu.
En hel dag verkar så länge innan man får träffa någon man älskar och ändå är det inte alls längesen vi träffades. Onsdagskväll liksom. För bara ett år sen hade jag bestämt mig att aldrig bli kär igen. Men han tog verkligen mitt hjärta med storm och han ska få behålla det länge.

Jerry Olsson, jag älskar dig mer än du förstår! <3

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, troligen sa det ar