fredag, augusti 14, 2009

6 månader. <3


Du är den perfekta för mig.
Du vet vem jag är på riktigt, bakom alla fasader jag bygger upp för omvärlden. Du vet det för du tagit dig genom alla murar. Du tog dig genom alla misstankar och all min osäkerhet och blev stolparna i mitt nybyggda liv, allt som faktiskt håller mig uppe när jag bara vill lägga mig ner och ge upp. Du får mig att orka lite länge än vad jag skulle gjort i vanliga fall, och den där extra biten betyder väldigt mycket för mig.

Den 14 februari detta året var jag så nervös.
Jag skulle träffa dig, för första gången i mitt liv. Du skulle få se hur jag var som person i verkligheten och inte bara bakom skärmar. Jag var så rädd att jag inte skulle vara det du hoppades på, så rädd att göra dig besviken. Men allting gick så bra och redan första dagen delade vi vår första kyss. Jag vill att det ska vara min sista första kyss. Vi blev tillsammans den dagen. Vi hade pratat i ett halvår, dag ut och dag in. Vi kände varandra, mer behövdes inte och allting klickade bara.

Sen de där dagarna i februari så har vi gjort mycket tillsammans.
Du träffade mina föräldrar som tycker om dig och jag träffade dina som tycker likadant om mig. Våra föräldrar har träffats och det gick bra. Du har träffat den betydande delen av min släkt och jag kommer träffa fler än de jag träffat i din. Jag har träffat dina vänner och trivs med dem oerhört bra, och du har träffat mina, som tycker bra om dig. Vi har hittat på saker som betyder jätte mycket för mig. Jag åkte upp och överraskade dig helgen då du fyllt 20 och vi hade tillochmed en sambovecka nu v.30 och det var helt underbart. Vi har åkt på små utflykter; Danmark, SRF, Hästveda.. Det är saker som är små för omvärlden men som är stora för mig.

Det du ger mig kan ingen annan människa ge.
Det är så mäktigt, så stort och så känsloladdat. Du är allt jag letat efter, personen jag aldrig trodde jag skulle hitta. Men jag hittade honom, i Småland. Den enda rätta platsen. Platsen där jag känner mig som mest hemma, det är väl självklart att jag hittar dig där. Det är självklart att jag hittar hem då. För det är det de känns som när jag är hos dig. Hemma. Sen den 14feb så har jag två hem. Och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt.

För du är hem för mig Jerry Olsson.
Home is where your heart is. Och mitt hjärta springer alltid dit du är. Så om du skulle vara på andra sidan jordklotet, så vet jag att mitt hjärta skulle hitta dig.
För jag älskar dig mest!

2 kommentarer:

Beatrix Björk sa...

GRATTIS <3 Hoppas på många fler månader för er. Sen du träffa honom har du bara blivit gladare och gladare. Riktigt glad för er skull <3

Sandra Olsson sa...

Jag är gladare. Tack älskling <3