söndag, augusti 23, 2009

musica

På min Spotify har jag säkert tio olika musiklistor.
Jag har följande musiklistor: favoriter (a.k.a "<3"),>Yohannas blogg att hon lagt ut sin musiklista på sin blogg, och jag blev ju faktiskt sugen på att göra samma sak. Men, skulle jag lägga ut alla mina listor? Nae, det blev ju ganska jobbigt? Så jag slängde nyss ihop en egen lista.

Det är svårt med egna musiklistor, för enligt mig säger en lista med musik så mycket om personen i fråga. Jag menar, ifall jag skulle lägga in en låt med något extremt emoband så skulle det förvandla mig till emo direkt. Skulle jag lägga in en svensk dansbandslåt skulle det göra mig till värsta svennen och så vidare.

Jag vill inte placeras i ett fack eller vara en viss sorts person bara för min musiksmak. Bara för jag t.ex. gillar några låtar med just My chemical Romance eller Tomas Ledin.

All musik jag lyssnar på säger mig något speciellt.
Jag är en person som inte lyssnar på musik för endast en sak. Jag lyssnar på allt i en låt, rytmen, musiken, texten, artisten .. Allt. Jag letar alltid efter någon sorts mening i låtar.

Och här har ni all min betydelsefulla musik.

Inga kommentarer: