lördag, september 05, 2009

you always save me

Det finns en människa i min värld som finns där. Alltid.
Även om vi dagen innan stått och skrikit att vi hatar varandra (som vi faktiskt har gjort!) så står han där dagen efter om jag mår dåligt. Oavsett vad. Vi har en historia som få människor hade klarat sig igenom, en historia med väldigt mycket känslor, bråk, förvirringar och förändringar. Ändå står han där, varje gång.

Jag vet att han är menad att finnas i mitt liv.

För varför skulle det vara just han som står där. Varje gång allt rasar och jag känner att världen sviker mig? Varför är det han som jg blir mest besviken på när han sviker mig, han som jag har lättast att förlåta och han som jag faktiskt alltid har älskat på ett eller annat sätt? Han finns alltid där, och iår är vi inne på vårt 6 år i varandras liv.

Moudi, vi har våra ups & downs och oavsett vad världen anser om oss så är du en av de närmaste vänner jag har. Även om vi inte pratar på flera månader ibland!

Inga kommentarer: