onsdag, oktober 07, 2009

thats what friends are for

Jag vill skriva ett sånt där inlägg som får alla att tappa andan.
Sådana som jag kunde skriva förr. Sådana som betydde allt för mig. Sådana som fick alla att känna mina känslor. Sådana som beskrev allt det där jag kände.

Jag mår inte bra just nu.
Fortfarande, trots att det gått två månader. Jag har inte fått ur mig allt, och jag vet inte hur för orden är slut känns det som. Jag vet inte hur jag ska få ut allt. Det är så mycket att det känns som att det inte ryms i en text.

Men trots att jag inte mår bra ibland, så känns allt hur bra som helst andra stunder. Som idag - hela dagen har jag varit utan att tänka på dig. Bara en gång runt 4 tiden, det är automatiskt. Annars så har jag inte tänkt på dig alls. Har varit med mina vänner som håller dig så långt bort. Sarah, Bea & Madde - guldstjärnor till er för idag! Så otroligt skön dag.

Inga kommentarer: